Putni nalog

Hrvatsko gastroenterološko društvo sklopilo s European Society of Gastrointestinal Endoscopy Ugovor u dvojnom članstvu. 

 

 

Poštovane članice i članovi Hrvatskog gastroenterološkog društva,
 
 
veliko mi je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je Hrvatsko gastroenterološko društvo sklopilo s European Society of Gastrointestinal Endoscopy Ugovor u dvojnom članstvu koji stupa na snagu 1. siječnja 2020. godine. 
 
Klikom ovdje preuzmite ugovor.
 
Temeljem ovog Ugovora članovima HGD-a koji se prilikom učlanjenja ili obnove članstva (plaćanja članarine) u HGD-u odluče i za članstvo u ESGE, nudi se mogućnost niže članarine od 150 € umjesto standardnih 195 € (uz uvjet da ovu mogućnost izabere najmanje 10 članova HGD-a). U prilogu dostavljamo poziv glavnog tajnika ESGE, Prof. Iana Gralneka, u kojem su nabrojane prednosti članstva u ESGE, a uključuju pretplatu na časopis Endoscopy (online i tiskanu verziju), umanjene troškove kotizacije za ESGE Days i ostale ESGE događaje, pristup dijelu ESGE web-stranice samo za članove, mogućnost prijave za stipendije i brojne druge.
 
Ukoliko ste već članovi ESGE, također možete koristiti ovu pogodnost, ukoliko izaberete opciju dvojnog članstva prilikom plaćanja članarine HGD za slijedeću godinu (dakle ponuda se odnosi na nove i na stare članove ESGE).
 
Sve zainteresirane članove molimo da se prijave tajnici HGD-a, doc. dr. sc. Luciji Virović Jukić na e-mail: lucija.jukic@gmail.com. Na istu adresu možete se obratiti i u slučaju dodatnih pitanja vezanih uz pogodnosti ovog Ugovora.
 
Program zajedničkog članstva HGD i  ESGE predstavlja nastavak napora za boljitak naših članova i unaprjeđenje gastroenterologije u Republici Hrvatskoj te se nadamo da ćete prepoznati njegove prednosti i iskoristiti pogodnosti koje nam pruža.
 
 
 
 
 
S poštovanjem,
 
 
 
Prof. dr. sc. Neven Ljubičić
 
Predsjednik Hrvatskog gastroenterološkog društva