Putni nalog

Godišnji sastanak HGD-a održan je od 11. do 13. listopada 2019. u Šibeniku. Hvala Vam na sudjelovanju! 

 
 
Poštovane kolegice i kolege, članice i članovi Hrvatskog gastroenterološkog društva,
 
koristim ovu prigodu zahvaliti se svima koji su sudjelovali na Godišnjem sastanku našeg Društva u Šibeniku. Veliku zahvalnost upućujem članicama i članovima organizacijskog i znanstvenog odbora, predavačima, moderatorima i panelistima koji su uložili veliki trud i napor kako bi sastanak bio stručno i znanstveno uspješan. Zahvaljujem i svim sudionicima koji su izdvojili svoje vrijeme i nazočili stručnim predavanjima i okruglim stolovima posvećenim aktualnim problemima i izazovima u hrvatskoj gastroenterologiji.
 
Članice i članove Hrvatskog gastroenterološkog društva koji, nažalost, nisu mogli nazočiti Godišnjem sastanku u Šibeniku želim izvijestiti da su tijekom Godišnjeg sastanka održani sastanci Upravnog odbora te redovita skupština  HGD-a (zapisnici će uskoro biti dostupni na mrežnim stranicama Društva) kao i sastanci Sekcije za bolesti pankreasa, Sekcije za funkcijske poremećaje GI trakta i Sekcije za znanstveno-istraživački rad, te izborni sastanci Endoskopske sekcije i Sekcije za ultrazvuk u gastroenterologiji. Za novog predsjednika Endoskopske sekcije izabran je prim.dr.sc. Hrvoje Iveković, a za predsjednicu Sekcije za ultrazvuk u gastroenterologiji doc.dr.sc. Rosana Troskot-Perić. Koristim ovu prigodu još jedan puta  čestitati im na izboru uz puno uspjeha u budućem radu.
 
Čestitam i ovogodišnjim laureatima, dobitnicima nagrada Hrvatskog gastroenterološkog društva za najbolje objavljene radove u 2018. godini: dr. sc. Sanda Mustapić i doc. dr sc. Goran Poropat.
 
S nadom da su program i organizacija ovogodišnjeg Sastanka Hrvatskog gastroenterološkog društva ispunili Vaša očekivanja, srdačno Vas pozdravljam!
 
 
 
S poštovanjem,
 
Prof.dr.sc. Neven Ljubičić
Predsjednik HGD-a

 

 

Preuzmi program Godišnjeg sastanaka HGD-a.

 

Preuzmi dnevni red skupštine HGD-a.