Putni nalog

Novi sastanak iz ciklusa edukacijskih IBD sastanaka u Referentnom centru za upalne bolesti crijeva, u petak, 9. prosinca od 16.30 do 19.30 sati u Edukacijskom centru Zapad KBC Zagreb

 
 
Poštovane kolegice i kolege,
 
Pozivam Vas na sastanak koji sam davno planirala, ali nažalost , zbog više objektivnih razloga nije bio održan. Kao što već znate, tema sastanka je „Glukokortikoidi u liječenju kroničnih bolesti crijeva - prošlost ili budućnost?“. 
 
S obzirom da glukokortikoide često koristimo u gastroenterologiji, kroz prikaze bolesnika prodiskutirat ćemo indikacije za primjenu ovih lijekova i moguće probleme u njihovoj primjeni te donijeti zajedno zaključke u skladu sa smjernicama struke. 
 
Sastanak će se održati u petak, 9. prosinca od 16.30 do 19.30 sati u Edukacijskom centru Zapad , Kliničkog bolničkog centra Zagreb.
 
Molim da se prijavite za sudjelovanje na sastanku gospođi Jasenki Duvnjak u HGD (tel.01/2442398, fax: 01/4621958, GSM: 099/4621958).
 
Pri tom svakako napomenite da li Vam je potrebno rezervirati noćenje s petka na subotu u hotelu "Rebro" i da li ćete nam se pridružiti na zajedničkoj večeri u restoranu "Baltazar".
 
Program sastanka je u privitku.
 
Sastanak nema kotizacije, a bodovan je prema pravilima Hrvatske liječničke komore.
 
Dobro došli u KBC Zagreb, ali i naš grad koji će u to vrijeme već biti u lijepom adventskom raspoloženju! 
 
Veselimo se Vašem dolasku, 
 
 
Srdačno, 
 
Silvija Čuković-Čavka