Putni nalog

Zavod za gastroenterologiju KBC Split i Medicinski fakultet u Splitu organiziraju simpozij UP-TO-DATE IN IBD koji će se održati u subotu 22. rujna na Medicinskom fakultetu u Splitu. 

 

 

 
Poštovane kolegice i kolege,
 
pozivamo Vas na poslijediplomski tečaj trajne medicinske izobrazbe u organizaciji Zavoda za gastroenterologiju i hepatologiju KBC-a Split i Medicinskog fakulteta u Splitu pod nazivom „Up to date in IBD“. Simpozij će se održati 22. rujna 2018. godine od 9 do 15 h na Medicinskom fakultetu u Splitu (Amfiteatar zgrade B). 
 
Edukacija je zamišljena iz dva dijela. U prvom dijelu bit će održana predavanja o najvažnijoj problematici s kojom se danas susrećemo u liječenju upalnih bolesti crijeva, dok će u drugom dijelu biti prikazano 5 endoskopskih pregleda u pacijenata s upalnim bolestima crijeva i to prijenosom uživo iz endoskopske sale. 
 
Cilj tečaja je multidisciplinarnim pristupom nadopuniti znanje novim saznanjima o praćenju i liječenju upalnih bolesti crijeva, a s posebnim osvrtom na endoskopsko praćenje i liječenje novim terapijskim opcijama. Navedena saznanja omogućit će bolje praćenje i liječenje upalnih bolesti crijeva u svakodnevnom kliničkom radu.
 
Tečaj je namijenjen liječnicima opće medicine, specijalizantima, specijalistima i subspecijalistima interne medicine, gastroenterologije, abdominalne kirurgije te liječnicima svih drugih specijalnosti koje se u svome radu susreću s navedenom problematikom.
 
Veselimo se Vašem dolasku,
 
Organizacijski odbor
 
 
 
  Preuzmi program simpozija     
 
 
 
Molimo zainteresirane za sudjelovanje na tečaju da se jave tajnicima tečaja:
 
    Jonatan Vuković mob. 098727727, email: jonatan.vukovic@mefst.hr
 
    Piero Marin Živković mob. 091/1697471, email: piero.zivkovic@gmail.com