Godišnji sastanak HGD 2020

INFO

Poštovane kolegice i kolege,

 

gotovo svakodnevno svjedočimo značajnim iskoracima u dijagnostici i liječenju niza bolesti iz područja gastroenterologije i hepatologije. Upravo je godišnji sastanak Hrvatskog gastroenterološkog društva prigoda da na jednom mjestu obogatimo svoja znanja. U tom smislu je i zamišljen ovogodišnji program godišnjeg sastanka koji je ponajprije posvećen nizu aktualnih problema i izazova u hrvatskoj gastroenterologiji.


Obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju izazvanu pandemijom COVID-19 ovogodišnji sastanak Hrvatskog gastroenterološkog društva, kao najveći godišnji skup gastroenterologa i hepatologa u Republici Hrvatskoj održati će se 4. i 5. prosinca putem ZOOM aplikacije, ali uživo!

To znači da ćete sva predavanja moći pratiti isključivo u realnom vremenu prema satnici u programu te isto tako uživo sudjelovati u raspravi s predavačima i moderatorima.

Nažalost, moram naglasiti da ćemo program eventualno morati mijenjati sukladno epidemiološkim mjerama i uvjetima, kao i mogućnostima moderatora.


Nadam se da ćete nam se pridružiti u ovim, najblaže rečeno, izazovnim vremenima.
Hvala Vam svima na razumijevanju i sudjelovanju!

 
 

S poštovanjem,

prof.dr. sc. Neven Ljubičić, predsjednik HGD

 

 

 

ORGANIZATOR

Hrvatsko gastroenterološko društvo

Martićeva 72

10 000 Zagreb

 

OBAVIJESTI O ZNANSTVENOM PROGRAMU

Doc.dr.sc. Lucija Virović Jukić

KBC ''Sestre milosrdnice'', Zagreb

 

Skup će biti bodovan od strane HLK

 

TEHNIČKI ORGANIZATOR

AGENTIUS d.o.o.

XIII. Podbrežje 22

10000 Zagreb


VIŠE O GODIŠNJEM SASTANKU