Godišnji sastanak HGD 2020

SPONZORSKI KUTAK

Zlatni sponzori

Roche
Roche

Udružene snage farmaceutike i dijagnostike zaslužne su za vodeći položaj tvrtke Roche u personaliziranoj medicini – strategiji kojoj je svrha na najbolji način prilagoditi liječenje svakom bolesniku.

Roche je najveća biotehnološka tvrtka u svijetu koja proizvodi uistinu diferencirane lijekove u područjima onkologije, imunologije, infektivnih bolesti, oftalmologije i bolesti središnjega živčanog sustava. Ujedno je vodeća svjetska tvrtka u in vitro dijagnostici i dijagnostici raka na osnovi uzoraka tkiva te predvodnik u skrbi i kontroli šećerne bolesti.

Roche, osnovan 1896. godine, ustraje u potrazi za boljim načinima prevencije, dijagnosticiranja i liječenja bolesti te pružanju održivog doprinosa društvu. Jedan od ciljeva tvrtke jest i omogućiti bolesnicima lakši pristup medicinskim inovacijama, u suradnji sa svim važnim dionicima. Na Osnovnu listu lijekova Svjetske zdravstvene organizacije uključeno je 30 lijekova razvijenih u tvrtki Roche, a među njima su spasonosni antibiotici, antimalarici i lijekovi za liječenje raka. Roche je već devet godina zaredom vodeća tvrtka prema održivosti u farmaceutskoj, biotehnološkoj i biomedicinskoj industriji prema Dow Jonesovim indeksima održivosti (engl. Dow Jones Sustainabilty Indices, DJSI).

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Abbott
Abbott

Poduzeće je 1888. osnovao dr. Wallace Calvin Abbott, liječnik iz Chicaga. Abbott Laboratories široko je rasprostranjeno društvo posvećeno zdravstvenoj skrbi koje se bavi otkrivanjem, razvojem, proizvodnjom i prodajom proizvoda i usluga u rasponu od prevencije i dijagnostike do terapije i lijekova. Glavno poslovanje društva odnosi se na farmaceutske i medicinske proizvode, uključujući uređaje, dijagnostičke testove i instrumente te nutritivne proizvode za djecu i odrasle. Društvo ima sjedište u sjevernom predgrađu Chicaga i pruža usluge korisnicima u više od 130 zemalja. Njegovih 70.000 zaposlenika diljem svijeta odgovara na izazove povezane s okolišem i tržištem na način na koji bi njihovi prethodnici bili ponosni. Svake godine Abbott postaje sve konkurentnije poduzeće zdravstvene skrbi usmjereno na isporuku najboljih rješenja zdravstvene skrbi korisnicima.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Berlin Chemie
Berlin Chemie

Tvrtka Berlin-Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. počela je 2008. godine opskrbu lijekovima u Republici Hrvatskoj.

Pomažemo tisućama bolesnika da žive bolje, dulje i kvalitetnije.

Ulažemo značajne napore u podizanje kvalitete zdravstvene skrbi brinući se za trajnu edukaciju liječnika, ljekarnika i ostalih zdravstvenih djelatnika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Janssen
Janssen

Vjerujemo da su naša prva odgovornost liječnici, sestre, pacijenti, majke, očevi i svi ostali koji koriste naše proizvode. Odgovorni smo zajednici u kojoj živimo i radimo kao i svjetskoj zajednici. Moramo biti dobri građani – poticati dobar rad i dobrotvorne akcije. Moramo ohrabrivati unaprjeđenje zajednice, bolje zdrastvo i školstvo. Moramo čuvati vlasništvo koje imamo privilegij koristiti, štititi okolinu i prirodna bogatstva.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Krka-Farma
Krka-Farma

Krka je jedna od vodećih svjetskih generičkih farmaceutskih kompanija.
Njihovi lijekovi koriste se za liječenje više od 45 milijuna bolesnika svaki dan na više od 70 tržišta.
Krka ima preko 12.000 zaposlenika.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Srebreni sponzori

MSD
MSD

...širok spektar lijekova na raznim podrucjima, od lijekova za srce i bolesti dišnog sustava preko zaraznih bolesti do preparata za suncanje i žensko zdravlje. U svojim se istraživanjima bavimo bolestima od kojih boluju milijuni ljudi širom svijeta, kao što su Alzheimerova bolest, šecerna bolest i rak, a pritom se razvijamo i na novim podrucjima, kao što su biološki lijekovi.

Osim na razvoju inovativnih terapija, rade i na osiguravanju njihove dostupnosti u financijskom smislu. Stoga imaju programe pomoci i popuste na cijene, kako bismo povecali dostupnost naših lijekova onima kojima su potrebni.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Takeda
Takeda

Takeda je globalna biofarmaceutska kompanija fokusirana na pacijente, temeljena na vrijednostima, istraživanju i razvoju te posvećena stvaranju boljeg zdravlja i svjetlije budućnosti ljudima diljem svijeta. Naša strast i potraga za tretmanima koji potencijalno mijenjaju život pacijentima su duboko ukorijenjeni u više od 230 godina istaknute povijesti u Japanu.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

Brončani sponzori

Belupo
Belupo

Osnovna djelatnost Belupa je proizvodnja i prodaja farmaceutskih pripravaka. Belupo ulaže veliku energiju, znanje i novac u aktivnosti koje afirmiraju zdrav način života.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Wurth Dr. Falk
Wurth Dr. Falk

 

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Fresenius kabi
Fresenius kabi

U tvrtki Fresenius Kabi imamo jedinstvenu svrhu – staviti lijekove i tehnologije koje spašavaju živote u ruke zdravstvenih djelatnika i pronaći odgovore na izazove s kojima se suočavaju. Naša svrha nikad nije bila važnija nego sada kada je svijet suočen s dosad neviđenom prijetnjom virusa koji nam je potpuno nepoznat. Dok i dalje pozorno pratimo situaciju s koronavirusom i njezine implikacije, naša je primarna briga zdravlje i sigurnost naših zaposlenika, zdravstvenih djelatnika i njihovih pacijenata diljem svijeta

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Oktal pharma
Oktal pharma

S više od 28 godina iskustva te kao jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj, svojim kupcima nudimo personaliziran pristup, široku paletu proizvoda i izvrsnost logističkih usluga. 

Neprekidno ulažemo u poboljšanje poslovnih procesa i kontinuiranu edukaciju naših zaposlenika kako bismo održali povjerenje kupaca i reputaciju Oktal Pharme kao pouzdanog poslovnog partnera.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK
Sandoz
Sandoz

Sandoz je globalni lider u segmentu generičkih i biosličnih lijekova. Nastoje imati vodeću ulogu u povećanju dostupnosti lijekova u svijetu.

POSJETI SPONZORSKI KUTAK

VIŠE O GODIŠNJEM SASTANKU