NOVOST

Prvi Hrvatski kongres o upalnim bolestima crijeva, 28.- 30. lipnja 2024., Park Plaza Histria, Pula

Poštovane kolegice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Prvi hrvatski kongres o upalnim bolestima crijeva koji će se održati u Puli, od 28. do 30. lipnja 2024. godine.

Ovaj prestižni događaj će okupiti vodeće stručnjake iz područja gastroenterologije i imunologije kako bi razgovarali o najnovijim istraživanjima, dijagnostičkim metodama i terapijama vezanim za upalne bolesti crijeva.

Kongres će biti prilika za razmjenu znanja, iskustava i ideja kako bismo unaprijedili razumijevanje i liječenje ovih kompleksnih bolesti koje predstavljaju veliki izazov u medicini danas.

Očekujemo da će Kongres okupiti vrhunske stručnjake iz cijelog svijeta te da će rezultirati novim saznanjima i smjernicama za poboljšanje kvalitete skrbi za pacijente s upalnim bolestima crijeva.

Osim predavanja i radionica, Kongres će pružiti i mogućnost za interakciju i umrežavanje s kolegama iz struke te razmjenu ideja i suradnju na budućim istraživanjima. Vjerujemo da će ova međunarodna konferencija biti inspirativno i edukativno iskustvo za sve sudionike.

Radujemo se Vašem sudjelovanju i doprinosu ovom važnom događaju u području upalnih bolesti crijeva.

prof. dr. sc. Željko Krznarić, dr. med
Predsjednik hrvatskog društva za upalne bolesti crijeva
Hrvatskog liječničkog zbora