NOVOST

Upute za korištenje novog sustava putnih naloga za članove HGD-a

Poštovani članovi,

kako bismo olakšali i ubrzali proces izrade zahtjeva za putne naloge i njihovu obradu, razvili smo novi digitalni online sustav izrade putnih naloga.

Sustav je integriran u web stranicu Hrvatskoga gastroenterološkoga društva, a možete mu pristupiti nakon prijave na stranicu hgd.hr svojim korisničkim podacima. Link za pristupanje sustavu možete pronaći u gornjem desnom kutu web stranice klikom na svoje korisničko ime, ili preko stranice Članovi > Registracija - putni nalog.

Osim što ćete moći izraditi novi zahtjev za putnim nalogom, na jednom ćete mjestu moći vidjeti i sve svoje do tada kroz sustav kreirane, odbijene te isplaćene putne naloge.

Podaci koje ispunjavate u online putnom nalogu ne razlikuju se od onih u tiskanom primjerku, pa vam obrazac ne bi trebao biti stran.

Sve upute za pristupanje sustavu i ispunjavanje putnog naloga u videu su koji slijedi, a na našim stranicama pod Članovi > Dokumenti dostupan je i konačni tekst Pravilnika o izdavanju i obračunavanju putnih naloga te naknadi putnih troškova, a vezano uz djelovanje i potrebe hrvatskoga gastroenterološkoga društva.